Website design

Een website is het visitekaartje van een bedrijf. Daarom is het belangrijk dat een website er mooi uitziet en overzichtelijk is. Anno 2018 bezit 86% procent van alle Nederlanders een smartphone, terwijl maar 60% van alle Nederlanders een computer bezit. Hierdoor is het belangrijk dat een website responsive is. Dit houdt in dat de website zich aanpast aan elk apparaat. NimnomWorks maakt daarom alleen maar responsive websites.
Om een professionele website te creëren werken wij met het programma Mobirise. Met deze software kan de website eenvoudig worden aangepast door uzelf. 
Een ontwerp is snel gekozen op basis van het product waar u naar opzoek bent.
U kunt kiezen uit verschillende thema’s. Elk thema is geschikt voor een verschillend type website. Zo bestaan er thema’s gemaakt voor kunstenaars tot designs voor online webshops!
Omdat u zelf de meeste kennis heeft van het product dat u wilt verkopen, raden wij aan zelf teksten te schrijven. Hierbij kan NimnomWorks uiteraard hulp bieden.

Bij het ontwerpen van websites vinden wij het belangrijk dat de website voor zowel uw klant als voor uzelf overzichtelijk is. Om hiervoor te zorgen kiest NimnomWorks een handige indeling, met de juiste hoofd- en bijzaken.
Mocht u interesse hebben gekregen, neem dan gerust contact met ons op. 

Fraai design

Elke website heeft een unieke stijl. Hierdoor ben je verzekerd van een prachtig design bij NimnomWorks.

Eenvoudig te beheren

Uw website wordt gebouwd met Mobirise, een programma waarmee u uw website zelf makkelijk kan beheren.

Persoonlijk contact

Bij de ontwikkeling van een website is persoonlijk contact van onschatbare waarde. Het is niet voor niets dat wij dit koesteren.